четверг, 16 июля 2009 г.


Ow....take vrazennja, w4o ja vze tut misjac'....nastil'ky vse nasy4yne podijamy!!!!!!!!!!!!

Indija nepovtorna! z svojeju osoblyvoju kul'turoju, ljud'my!
koly til'ky pryjixala, bulo dew4o strawno...koly ty, z evropejs'koju zovniwnistju pryjizdzajew v Indiju, treba buty hotovym do toho, w4o na tebe uves' 4as zvertatymut' uvahu, pidxodytymut', w4ob prosto pryvitatys;...do c'ho treba prosto zvyknuty)))))

w4e sperwu ljakaje rux....ox...skladajet'sja take vrazennja, w4o tut zovsim nemaje pravyl dorozn'ho ruxu!!!! vsi jizdjat' jak jim zamanet'sja i postijno syhnaljat', stvorjuju4y nejmovirnyj wum kolo dorih!!!! ale vam potribno lywe dnja 3-, w4ob perekonatys', w4o na dorohax Indiji prosto isnujut' svoji osoblyvi pravyla, jakym vsi 4emno slidujut', natyskaju4y syhnal v svojix mashynax zi vsijeju mozlyvoju syloju i ljubovju!!!! a w4e vsi vony 4emno objizdzajut' koriv jaky myrno huljajut' po vulycjax mista)))

w4odo samoji krajiny - ce krajina kontrastiv! odna vulycja moze vrazaty do nemozlyvosti bahatstvom i krasoju, a inwa svojeju bidnistju...

Prote krasa palaciv, parkiv, zalywkiv starovynnyx sporud ne moze ne vrazyty bud' jakoho skeptyka!!!!!! tam dijsno prekrasno!!!!!

Nu i zvisno z w4o vazlyvo....za takoju z prohramoju stazuvan' AIESEC pryjixalo bil'we sotni stazeriv z riznyx kuto4kiv svitu!!!!! ameryka, anhlija, Kenija, Pol'w4a...ta majze vsi mozlyvi krajiny predstavleni v odnomu misti!!!!!!!!!!!!! sumno tut ne buvaje nikoly!!!!!)))))

Budu4y majze tyzden' v cij krajini, ja w4yro zaxopljujus' i prosto zakoxujus' v Indiju!!!!

1 комментарий:

  1. Ксюха, дивися, щоб повністю не закохалася, а то ше лишишся там))) Круто, що ти задоволена=))

    ОтветитьУдалить